Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Αλέις Βιδάλ, καθώς η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης παρουσίασε τη Δευτέρα τον 27χρονο δεξιό μπακ, που πριν μερικά χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού.

«Μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου. Επιστρέφω σε αυτό που θεωρώ σπίτι μου», δήλωσε αρχικά διεθνής οπισθοφύλακας, ο οποίος έκανε μία ονειρική σεζόν με τη Σεβίλλη, αναγκάζοντας τους Καταλανούς να προσφέρουν το ποσό των 18 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη (ακόμη 4 προβλέπονται σαν μπόνους) για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ζω ένα όνειρο. Ήταν δύσκολο για μένα να φτάσω εδώ. Όλα εξελίσσονται πολύ γρήγορα τελευταία και το απολαμβάνω. Ήξερα πως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για μένα και χαίρομαι που η συμφωνία επετεύχθη γρήγορα. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για να τα καταφέρω. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες, ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία της καριέρας μου».

Εν συνεχεία κληθείς να σχολιάσει την απραξία στην οποία θα αναγκαστει να είνια μέχρι τον Ιανουάριο, δεδομένης της απαγόρευσης μεταγραφών της Μπαρτσελόνα, επισήμανε: «Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Θα προπονούμαι σκληρά και θα έχω περισσότερο χρόνο να προσαρμοστώ».

Καταλήγοντας, μιλώντας για τον ανταγωνισμό με τον Ντάνιελ Άλβες, ο οποίος ωστόσο είναι ακόμη αμφίβολο αν θα ανανεώσει, είπε: «Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους. Αν μείνει, θα έχουμε υγιή ανταγωνισμό. Είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης