H AEK δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο αυτό θα προσπαθήσει να το πετύχει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό διεμύνησε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Βαλεντίνος Βλάχος, εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Άρη, επισημαίνοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο συγκεκριμένο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το γνωρίζουμε. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να μπούμε δυνατά, όπως στο ματς με την Ξάνθη για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Σίγουρα θα είναι δύσκολα, αλλά εμείς θα πάμε για να παίξουμε δυνατά. Για να πετύχουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίξουμε όπως με την Ξάνθη», είπε αρχικά για να συνεχίσει αναφορικά με την εξέλιξη της καριέρας του:

«Για μένα είναι πρωτόγνωρη αυτή η χρονιά. Πρώτη φορά αγωνίζομαι στη Super League. Προσπαθώ να δουλεύω στις προπονήσεις για να βγαίνει η δουλειά στους αγώνες. Μέσα απ’ τη δουλειά βγαίνουν όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Ππααφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης