Στη βάση της επέστρεψε το απόγευμα στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα βόλεϊ των Νεανίδων από την Εσθονία, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατακτώντας εν τέλει την τέταρτη θέση.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την πορεία μας και αυτό νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι υπήρχε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Οι αγώνες ήταν πολύ ωραίοι, τους ευχαριστηθήκαμε και τους βιώσαμε πολύ έντονα, με εξαίρεση τον αγώνα κόντρα στην Σλοβενία όπου βέβαια κι εκεί βιώσαμε πολύ έντονα τον πόνο της ήττας. Κι αυτό όμως ήταν μια μεγάλη εμπειρία» δήλωσε η λίμπερο της «γαλανολευκης», Ειρήνη Κοκκινάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της, η κεντρική Άννα Καλαντάτζε σχολίασε πως «ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία. Καμία ομάδα (στο παρελθόν) δεν κατάφερε να φτάσει έως εδώ. Στο τελευταίο παιχνίδι τα δώσαμε όλα γιατί θέλαμε πολύ ένα μετάλλιο. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία και το ευχαριστηθήκαμε, παρότι δεν περιμέναμε ότι θα κάνουμε τέτοια πορεία, αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης και μέλος της All Star ομάδας, Ανθή Βασιλαντωνάκη, είπε: «Από την παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κρατάμε ότι παρόλο που είχαμε σημαντικές απώλειες, φτιάχτηκε μια ομάδα με διαφορετικά πρόσωπα η οποία σημείωσε μια μεγάλη επιτυχία. Υπάρχει ικανοποίηση γιατί παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και καταφέραμε να ξεπεράσουμε ακόμη και τις δικές μας. Θέλω να πω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες μου γιατί σ’ αυτές το οφείλω και ουσιαστικά είναι ομαδική διάκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης