Yπό τις οδηγίες του Γιάννη Μέλκα θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη, καθώς τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος είχε φορέσει ως παίκτης τη φανέλα των κίτρινων, είχε κοουτσάρει τον σύλλογο και τη σεζόν 2007-08.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΤΑΑ-ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή κ. Γιάννη Μέλκα ο οποίος θα ηγηθεί του προπονητικού team της ομάδας μας με στόχο την ανοδική πορεία της ομάδας.

Ο Γιάννης Μέλκας γεννήθηκε την 19.5.1964. Να τονίσουμε ότι ο Γιάννης Μέλκας είναι βετεράνος πασαδόρος του Άρη και έχει διατελέσει προπονητής την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.Ο 50χρονος τεχνικός θα συνεργαστεί με το υπάρχον επιτελείο του τμήματος».

Στα κίτρινα και ο Καμίνσκι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης ανακοίνωσε τη Δευτέρα και την απόκτηση του Μίχαλ Καμίνσκι για τη θέση του διαγώνιου. Ο  27χρονος Πολωνός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Το ΤΑΑ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Μίχαλ Καμίνσκι .Πολωνός διαγώνιος έχει ύψος 2.11 και είναι γεννημένος 17 Μαΐου 1987. Έχει ξεκινήσει από την Γιαστρέμπσκι, έχει αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα και το 2005 ήταν πρωταθλητής Ευρώπης εφήβων με την Πολωνία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης