Στο δημαρχείο της Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, καλωσόρισε τον υφυπουργό αθλητισμού, τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, τους αθλητές, τους παράγοντες των σωματείων και τους διαιτητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπως προέκυψε από την κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την 10η αγωνιστική, που είναι η προτελευταία του πρώτου γύρου.

«Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά. Το καλοκαίρι κάναμε πολύ δουλειά για να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό, ένα πρωτάθλημα γεμάτο εκπλήξεις Οι παράγοντες όλων των ομάδων έχουν καταλάβει πως θα πρέπει να είναι φερέγγυοι και αξιόπιστοι και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι για να δούμε ένα ωραίο πρωτάθλημα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης.

«Τα ρόστερ δείχνουν πως δεν υπάρχουν φαβορί και πως καμία ομάδα δεν λες πως μπορεί να πάρει κάποιον τίτλο. Έχουμε καλούς διαιτητές και πολύ καλούς προπονητές. Αν δεν υπάρξει γκρίνια όλα θα πάνε καλά. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και σε λίγο θα ακούσουμε και μία ακόμα έκπληξη που αποφασίστηκε πριν από λίγο στο ΔΣ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, τονίζοντας: «Σας καλωσορίζω στη φιλόξενη πόλη μας. Η Κηφισιά έχει τρεις ομάδες σε υψηλό επίπεδο, το μπάσκετ Ανδρών, το βόλεϊ Ανδρών με τον ΑΟΚ και τον Ηρακλή Κηφισιάς στις Γυναίκες. Καλούμε τους φίλους του αθλητισμού και του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τους αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες και ελπίζω πως για άλλη μια σεζόν η ομάδα της πόλης μας θα πετύχει τους στόχους της. Προσωπικά το σαββατοκύριακο θα το περνάω στο Ζηρίνειο, αλλά θα βλέπω και τον… Πανιώνιο».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα, υγεία σε όλους και υψηλής ποιότητας θέαμα, όπως παραδοσιακά προσφέρει το βόλεϊ, ειδικά φέτος που θα έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τις μισές ομάδες να είναι από την Περιφέρεια. Το μυαλό μας είναι στον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά που τόσο έχει προσφέρει στο άθλημα και τόσο πολύ λείπει σε όλους μας. Η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους ανθρώπους του βόλεϊ. Έχει τη βούληση να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια. Στο θέμα των γηπέδων θα πρέπει οι αρμόδιες Περιφέρειες να κινηθούν τάχιστα. Εύχομαι μία καλή σεζόν. Στόχος μας είναι η Ανάπτυξη του αθλητισμού και η στήριξη του αθλητή».

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, επισήμανε ότι «το άθλημά μας ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια αλλά πλέον έχει μια ασυνήθιστη ηρεμία. Είμαι σίγουρος πως θα βγει πέρα η χρονιά και τη νέα θα θυμόμαστε μόνο ωραίες εικόνες. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της Πολιτείας για το θέμα των γηπέδων, αλλά και για το οικονομικό».

Αναλυτικά:

1η – 12η αγωνιστική
Α.Ο. Κηφισιάς-Φοίνικας Σύρου
Ολυμπιακός-Λαμία
Άρης-Εθνικός Αλεξ/πολης
Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός
Παμβοχαϊκός-Α.Ε.Κ.
Νίκη Αιγινίου-Π.Α.Ο.Κ.

2η – 13η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Α.Ο. Κηφισιάς
Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός
Λαμία-Άρης
Εθνικός Αλεξ/πολης-Παναχαϊκή
Παναθηναϊκός-Παμβοχαϊκός
Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Κ.

3η – 14η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Νίκη Αιγινίου
Άρης-Φοίνικας Σύρου
Παναχαϊκή-Λαμία
Παμβοχαϊκός-Εθνικός Αλεξ/πολης
Α.Ε.Κ.-Παναθηναϊκός
Α.Ο. Κηφισιάς-Π.Α.Ο.Κ.

4η – 15η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Άρης
Α.Ο. Κηφισιάς-Ολυμπιακός
Φοίνικας Σύρου-Παναχαϊκή
Λαμία-Παμβοχαϊκός
Εθνικός Αλεξ/πολης-Α.Ε.Κ.
Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός

5η – 16η αγωνιστική
Παναχαϊκή-Νίκη Αιγινίου
Άρης-Α.Ο. Κηφισιάς
Παμβοχαϊκός-Φοίνικας Σύρου
Α.Ε.Κ.-Λαμία
Παναθηναϊκός-Εθνικός Αλεξ/πολης
Ολυμπιακός-Π.Α.Ο.Κ.

6η – 17η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Παμβοχαϊκός
Α.Ο. Κηφισιάς-Παναχαϊκή
Ολυμπιακός-Άρης
Φοίνικας Σύρου-Α.Ε.Κ.
Λαμία-Παναθηναϊκός
Π.Α.Ο.Κ.-Εθνικός Αλεξ/πολης

7η – 18η αγωνιστική
Α.Ε.Κ.-Νίκη Αιγινίου
Παμβοχαϊκός-Α.Ο. Κηφισιάς
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου
Εθνικός Αλεξ/πολης-Λαμία
Άρης-Π.Α.Ο.Κ.

8η – 19η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Παναθηναϊκός
Α.Ο. Κηφισιάς-Α.Ε.Κ.
Ολυμπιακός-Παμβοχαϊκός
Άρης-Παναχαϊκή
Φοίνικας Σύρου-Εθνικός Αλεξ/πολης
Π.Α.Ο.Κ.-Λαμία

9η – 20ή αγωνιστική
Εθνικός Αλεξ/πολης-Νίκη Αιγινίου
Παναθηναϊκός-Α.Ο. Κηφισιάς
Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός
Παμβοχαϊκός-Άρης
Λαμία-Φοίνικας Σύρου
Παναχαϊκή-Π.Α.Ο.Κ.

10η – 21η αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Λαμία
Α.Ο. Κηφισιάς-Εθνικός Αλεξ/πολης
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Άρης-Α.Ε.Κ.
Παναχαϊκή-Παμβοχαϊκός
Π.Α.Ο.Κ.-Φοίνικας Σύρου

11η – 22η αγωνιστική
Φοίνικας Σύρου-Νίκη Αιγινίου
Λαμία-Α.Ο. Κηφισιάς
Εθνικός Αλεξ/πολης-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Άρης
Α.Ε.Κ.-Παναχαϊκή
Παμβοχαϊκός-Π.Α.Ο.Κ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης