Ο Βασίλης Βούζας εξέφρασε την πικρία του για τον αποκλεισμό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού από τη Σαχτάρ, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στον αγώνα. Εισήλθαμε πολύ δυνατά στο ματς, πετύχαμε γρήγορα γκολ και είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε και άλλα τέρματα. Δυστυχώς ισοφαριστήκαμε από ένα πέναλτι που δεν ήταν. Παρ’ όλα αυτά πιέσαμε και κάναμε και άλλες ευκαιρίες» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περίμενα πιο δυνατή την Σαχτάρ. Η αλήθεια είναι πως τους πιέσαμε πολύ και τους κλείσαμε τους διαδρόμους. Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση τους. Από τύχη δεν είναι στους «8» της Ευρώπης. Η πορεία μας ήταν πάρα πολύ καλή αν και στόχος μας δεν ήταν το Youth League στην αρχή της χρονιάς.

Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μέσα από δύσκολα παιχνίδια. Στην πορεία της διοργάνωσης, μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις, τα παιδιά πίστεψαν περισσότερο στους εαυτούς τους και μπορώ να πω πως κάναμε την υπέρβαση».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης