Το βραβείο του για το καλύτερο γκολ (Best Goal) της 18ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε την Πέμπτη ο Ανρί Καμαρά από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, Βασίλη Ρόκκο.

Στις δηλώσεις του στο περιθώριο της βράβευσής του ο πολύπειρος άσος, ο οποίος με το συγκεκριμένο του τέρμα χάρισε τη νίκη (1-0) στους Αγρινιώτες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο. Πολύ χαρούμενος που σκόραρα και κέρδισε η ομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που κάνει γενικότερα η ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα προσπαθήσω να συνεχίζω για το καλύτερο. Να σκοράρω και στα επόμενα παιχνίδια βοηθώντας την ομάδα. Βάζω τα δυνατά μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους. Το αφιερώνω σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και σε κάθε φίλαθλο».

Εν συνεχεία ο Καμαρά, ο οποίος αναφέρθηκε και στο προσεχές εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, άρα είναι και ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Όταν παίζεις απέναντι σε τόσο ισχυρές ομάδες, πας να διεκδικήσεις ό,τι καλύτερο μπορέσεις. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία θα είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης