«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμη και να νικήσουμε στη Μαδρίτη».

Με αυτή τη δήλωση έκλεισε ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες τη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα ο τεχνικός των Βαυαρών έπλεξε το εγκώμιο της «βασίλισσας», κάνοντας μάλιστα ειδική μνεία στη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα (2-1) μέσα στο Καμπ Νου.

 «Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες η Μπαρτσελόνα ήταν το μέτρο σύγκρισης για όλα, και ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Όμως η Ρεάλ πήγε και νίκησε άξια. Αυτό ομολογώ ότι κάνει τα πράγματα περίπλοκα, περισσότερο δύσκολα για εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία τόνισε ότι «Η Ρεάλ είναι αρκετά ικανή επιθετικά, κάτι που πιστεύω ότι μας… βολεύει. Εμείς είμαστε μια ομάδα με μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και στην επίθεση. Το παιχνίδι θα είναι μια μάχη τακτικής, ένα από τα καλύτερα που μπορούμε να δούμε στον κόσμο. Η Ρεάλ είναι η αφρόκρεμα της… αφρόκρεμας», ενώ δήλωσε για τον Ζοζέ Μουρίνιο  πως: «Τον σέβομαι αρκετά. Είναι ένας θαυμάσιος κόουτς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης