Στα χέρια του Αλέξη Αλβανού κατέληξε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 18ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Ο 31χρονος διεθνής ίντερ της ΑΕΚ συνέβαλε τα μέγιστα στη σπουδαία νίκη της «Ένωσης» επί του Διομήδη Άργους, που σημειωτέον γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 40 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής άσος σημείωσε 5 τέρματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και συγκέντρωσε 7 ψήφους. Στη σχετική ψηφοφορία ακολούθησαν Μπακαούκας (2), Μπαλωμένος (1), Καραϊβάνοφ (1) και Μαραγκός (1). 

«Ευχαριστώ τους προπονητές για την επιλογή τους. Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, ένα ματς ‘διαφήμιση’ για το άθλημα. Συγχαίρω την ομάδα μου για την αγωνιστικότητά της.

Στις δύσκολες στιγμές του τμήματος, με τα οικονομικά προβλήματα που το ταλανίζουν, οι συναθλητές μου έχουν δείξει σθένος και ψυχή. Τα πράγματα είναι δύσκολα στη συνέχεια, πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο για να είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στον στόχο μας, που είναι το νταμπλ», ανέφερε στις δηλώσεις του ο διεθνής άσος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης