Ο Ματέους Βιβιάν μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι προσπαθεί να φτάσει στο επιθυμητό σημείο φυσικής κατάστασης για να μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μίλησε αρχικά για τον αγώνα με τον Αιγινιακό:

«Επιτέλους έπαιξα ένα ολόκληρο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και λογικά περνάμε στην επόμενη φάση. Νιώθω πολύ χαρούμενος, εντάξει ήταν σ’ ένα γήπεδο όχι πολύ καλό αλλά αυτό που είπαμε ότι είναι το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε προσωπικό επίπεδο είπε: «Δε μ’ ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι ποδοσφαιριστές αν πήγαν να παίξουνε Εθνική της χώρας τους ή όχι. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να φτάσω σ’ ένα πολύ υψηλό επίπεδο, εκεί που θέλω να φτάσω κι έτσι θα βοηθήσω και την ομάδα μου στα επόμενα παιχνίδια. Γι αυτό με χαροποιεί όταν παίζω βασικός».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Εγώ πιστεύω ότι σαν άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε παραπάνω, περισσότερο και σίγουρα δεν πρέπει να δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Από τις προπονήσεις πρέπει να βελτιωθούμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα, να μη δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ».

Γενικότερα ανέφερε: «Προσωπικά αισθάνομαι πως κάθε μέρα βελτιώνομαι ολοένα και περισσότερο. Είπα στην αρχή πως χρειαζόμουν τρία – τέσσερα παιχνίδια για να εμφανιστώ καλύτερος. Το σημαντικότερο είναι πως σιγά – σιγά γνωριζόμαστε με τους συμπαίκτες μου, ο καθένας βοηθάει τον άλλον να προσαρμοστεί πιο εύκολα και πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε πολύ δυνατοί και πιο συμπαγής άμυνα, θα είμαστε καλύτεροι, πολύ καλύτεροι μέσα κι από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης