Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Φωστήρα στον Ταύρο, με τον Γιώργο Παράσχο ν’ ανακοινώνει την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές, στους οποίους δεν βρίσκονται οι Στέφανο Ναπολεόνι, Παναγιώτης Μπάλλας και Αράγκο Τζαμάλ. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού είναι οι Σηφάκης, Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Καλλέργης, Φάμπιο, Γρομητσάρης, Γεωργίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος το σκορ ασφαλείας»

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: «Ξεκινάμε την προσπάθεια μας στο Κύπελλο Ελλάδας, ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει και στόχος μας είναι να πάρουμε εάν είναι δυνατόν ένα σκορ ασφαλείας από το πρώτο παιχνίδι. Αναγνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας γιατί παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος πέρυσι αν και είχε διαφορά δύο κατηγοριών απέκλεισε ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα.

Εκείνο που μας προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου η οποία δεν είναι καθόλου καλή. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα γιατί έχουμε τη Δευτέρα και το παιχνίδι του πρωταθλήματος, όμως σε κάθε περίπτωση οι παίκτες που θα κληθούν να παίξουν θα επιδιώξουν να αποκτήσουμε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην έδρα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης