Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα πρέπει να ξεγελαστεί από την κακή βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιάννης Χριστόπουλος, εν όψει του κυριακάτικου ματς στους «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:«Την Κυριακή έχουμε στην έδρα μας ένα παιχνίδι με έναν μεγάλο αντίπαλο. Ο χρόνος που έχουμε και είχαμε για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το ματς δεν είναι ο ιδανικός, ο κατάλληλος. Μας μένει μόνο μία προπόνηση, η αυριανή, για να κάνουμε κάποια πράγματα και να δουλέψουμε στην τακτική μας.

Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς όμως έχουμε μάθει από το πρώτο παιχνίδι, από την πρώτη αγωνιστική να παλεύουμε όλα τα ματς, να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά την Κυριακή θα δώσουν τη μάχη τους μέσα στο γήπεδο, για να καταφέρουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, και πιστεύω ότι θα την έχουμε την Κυριακή».

Για τις απουσίες του ΠΑΣ: «Υπάρχει η τιμωρία του Λίλα. Δεν προπονήθηκε ο Θέμης Τζημόπουλος και περιμένουμε αύριο να δούμε αν θα νιώσει κάποια ενόχληση ή αν θα είναι καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν ο ΠΑΣ είναι φαβορί: «Γνωρίζω ότι ο αντίπαλος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Έχουν φύγει και κάποιοι παίκτες. Ο Παναθηναϊκός όμως έχει καινούργιο προπονητή και αυτό δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να αλλάξει κάτι στα αποδυτήρια. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με «βαριά» φανέλα και σίγουρα οι παίκτες που θα βρεθούν στην 18αδα του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές όποιοι και αν είναι αυτοί».

Για τα πλεονεκτήματα του Παναθηναϊκού:«Πιστεύω η ταχύτητα που έχει στη μεσοεπιθετική του γραμμή, τα άκρα και στον άξονα».

Για τον αγωνιστικό χώρο στους «Ζωσιμάδες»: «Σίγουρα ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να κάνουμε κάποιες αλχημείες, είναι γεγονός. Δήλωσα όμως πριν ένα μήνα περίπου, ότι η ομάδα μας για να αλλάξει επίπεδο θα πρέπει να έχει έναν καλό αγωνιστικό χώρο να αγωνίζεται τις Κυριακές, και να έχει καλά γήπεδα για να κάνει προπόνηση.

Αντιμετωπίζουμε πάρα πολλές δυσκολίες, αλλά αυτές τις κρατάμε για εμάς. Δεν θέλουμε να τις βγάζουμε προς τα έξω, ούτε να μοιρολατρούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε όλες τις δυσκολίες που έχουμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο την Κυριακή».

Για τις σχέσεις των δυο ομάδων και αν είναι τεταμένες: «Δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Τώρα αν έγιναν κάποια επεισόδια πέρυσι που ήμουν και εγώ στο γήπεδο, έγιναν χωρίς να γνωρίζω τους λόγους αλλά αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις των δύο ομάδων».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης