Παραθυράκι για την πραγματοποίηση ακόμη μίας μετεγγραφής, πέρα του Κολομβιανού Πίνο, άνοιξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μιλώντας σε πορτογαλική ιστοσελίδα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν και πολλές πιθανότητες.

«Αναλύουμε τις θέσεις που έχουμε στο ρόστερ. Δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές τον Ιανουάριο, επειδή δεν τις χρειαζόμαστε» είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα αφήνουμε θέση για κάποιον που μπορεί να έρθει, ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να είναι Πορτογάλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχει ποιότητα. Έχουμε επτά, οκτώ διαφορετικές εθνικότητες, δεν είναι εύκολη η επικοινωνία και δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο, στην τακτική, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε -για άλλη μια φορά- ότι ο πρωταρχικός στόχος που έχει θέσει φέτος η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ απάντησε και σε όσους κάνουν λόγο για κατάκτηση του Europa League λέγοντας: «Δεν είναι δίκαιο να μας βάζουν στους υποψηφίους για τον τίτλο, όταν υπάρχουν ομάδες όπως οι Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, που είναι πιο φαβορί από εμάς. Θέλουμε να περάσουμε τον πρώτο γύρο, με στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η Λεβάντε είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, για να προκριθούμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον κόσμο των «ερυθρολεύκων» τονίζοντας: «Είναι υπερηφάνεια να εκπροσωπείς τον Ολυμπιακό. Είναι οι πιο φανατικοί και απαιτητικοί οπαδοί του κόσμου, αλλά μας υποστηρίζουν όσο κανείς άλλος. Πρέπει να ζούμε μ’ αυτό. Από τις λίγες χαρές που έχουν αρκετοί από τους οπαδούς μας είναι τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, σχολίασε τις αλλαγές που έφερε εκείνος στην ομάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με πέρυσι: «Κάναμε μικρές αλλαγές, διότι δεν χρειάζονταν περισσότερες. Πρέπει η ομάδα να προσαρμόζεται στον προπονητή, αλλά και ο προπονητής στην ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης