Ο Αντώνης Νικοπολίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό, τον οποίο θα υπηρετήσει αυτή τη φορά από το πόστο του βοηθού προπονητή.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι παίκτες των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Ζαραδούκας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με δηλώσεις τους στη NOVA έπλεξαν το εγκώμιο του παλαίμαχου διεθνούς γκολκίπερ, χαρακτηρίζοντας σημαντική την παρουσία του στου Ρέντη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό για εμάς, η παρουσία του Νικοπολίδη. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να μυήσει τους καινούργιους ποδοσφαιριστές στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού.

Και επίσης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να προσφέρει με τις γνώσεις του γενικά στην ομάδα», είπε αρχικά ο Ζαρντίμ.

Από την πλευρά του, ο Ζαραδούκας ανέφερε για την επιστροφή του Νικοπολίδη στην ομάδα: «Ειδικά για κάποια παιδιά που ήθελαν ψυχολογική τόνωση, ήδη έχει ξεκινήσει και τα βοηθάει. Και σε εμένα, προσωπικά μου είπε δύο-τρία πράγματα τα οποία τα χρειαζόμουν για να είμαι σε καλή κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο Βλαχοδήμος τόνισε για τον νυν βοηθό του Ζαρντίμ: «Πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί έχει δουλέψει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Έχει δει πολλά πράγματα. Εμάς, τους νεαρούς Έλληνες παίκτες μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης