Ραγδαίες φαίνεται ότι θα είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα από τη Βέροια αλλά και την απόφαση της διοίκησης Αλαφούζου να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις, αφενός για να χαμηλώσει το μπάτζετ και αφετέρου γιατί θεωρεί ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Ωστόσο, η διαρροή της μαύρης λίστας έφερε ένταση στην Παιανία, αφού όσοι διάβασαν τα ονόματά τους ζήτησαν τον λόγο τόσο από τον Χουάν Ρότσα όσο και από τον Κώστα Ελευθεράκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά κύριο λόγο οι Βύντρα, Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος ζήτησαν εξηγήσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι δυνατόν να μας αφήνουν ξεκρέμαστους κατά αυτόν τον τρόπο και να αφήνουν υπονοούμενα; Τώρα είμαστε οι στημένοι; Να έρθουν να μας το πουν στη μούρη. Γιατί δεν μας τα διαψεύδετε αυτά;».

Ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες, με τον Βύντρα να του απαντάει: «Τι να μην ασχολούμαστε; Πώς είναι δυνατόν όλες οι εφημερίδες και τα σάιτ να γράφουν τα ίδια ονόματα; Κάποιος από τη διοίκηση τα έδωσε», ενώ ο Νίκος Σπυρόπουλος συμπλήρωσε: «Δεν μας καλύπτει κανείς…».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης