Με επιστολή που απέστειλε σήμερα προς τη Super League η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή της αναμέτρησης της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Μάλαγα εκτός έδρας στις 22 Αυγούστου για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 28 του ίδιου μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι με δεδομένο ότι η ομάδα του Φερέιρα θα αντιμετωπίσει τους Βοιωτούς στις 24 ή στις 25 Αυγούστου, θα αναγκαστεί να δώσει τρία παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών.

Γι’ αυτό το λόγος οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού με επιστολή τους ζήτησαν να αναβληθεί η αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους για να προετοιμαστούν αποκλειστικά για τον επαναληπτικό με την ισπανική ομάδα.

Επικαλέστηκε τον κανονισμό η Super League, προς απόρριψη το αίτημα του ΠΑΟ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το βράδυ της Δευτέρας απάντησε στο αίτημα του «τριφυλλιού», επικαλούμενη τον κανονισμό, που δεν προβλέπει κάτι τέτοιο. Πάντως τα πάντα θα κριθούν στο Δ.Σ της Παρασκευής, όπως επισήμανε στη σημερινή της ανακοίνωση η Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην απάντηση της Super League προς τον Παναθηναϊκό επισημαίνονται τρία σημεία:

-Καμία απόφαση για αναβολή δεν έχει γίνει στο παρελθόν. Μόνο αλλαγή ημέρας και ώρας την ίδια αγωνιστική και αυτό προβλέφθηκε για τον Παναθηναϊκό και πήγε το Σάββατο η αναμέτρηση.

-Δεν μεσολαβεί 48ωρο για να στοιχειοθετηθεί αναβολή ή λόγο ανωτέρας βίας.

-Κατηγορηματικά ο ΚΑΠ προβλέπει αναβολή μόνο σε περίπτωση πρόκρισης σε ημιτελικούς ή τελικό ομάδας.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης