Οι παίκτες της ΑΕΚ αντέδρασαν στο ενδεχόμενο να παίξει ο Κοντοές στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς εκκρεμεί η προσφυγή που έχει καταθέσει κατά της Ένωσης.

Ο Έλληνας αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Λίνεν, όμως οι αρχηγοί της Ένωσης εξέφρασαν την άποψη ότι είναι προτιμότερο να μην αγωνιστεί πριν τελεσιδικήσει η προσφυγή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κοντοές ενημερώθηκε για τις αντιδράσεις και μίλησε στους συμπαίκτες του. «Εγώ επέστρεψα για να βοηθήσω την ομάδα. Ποτέ δεν ήταν σκοπός μου να φύγω από την ΑΕΚ, πολλοί από εσάς ξέρετε ότι είχα φτάσει στα όριά μου όμως. Εξωθήθηκα στην προσφυγή, δεν ήθελα από μόνος μου να φτάσω στο σημείο αυτό. Καταλαβαίνω ότι κι εσείς έχετε το δίκιο σας, όμως αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου θα ήθελα να μου το πει και να το συζητήσουμε. Ας μην αιωρούνται διάφορα», είπε ο Κοντοές χωρίς να λαμβάνει συγκεκριμένη απάντηση.

Ο Κωνσταντόπουλος πήρε το λόγο και τόνισε: «Όλο αυτό δεν είναι θέμα δικό μας. Εμείς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με σένα και το ξέρεις. Είναι θέμα της ομάδα, δηλαδή της διοίκησης και του προπονητή. Από κει και πέρα εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα από την πλευρά μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης