Ο Ολιβιέ Ζιρού ελπίζει ότι θα έχει ανάλογη και καλύτερη συνέχεια, μετά το γκολ της νίκης (1-0) που σημείωσε τη Δευτέρα στη συνάντηση της Άρσεναλ με τη Γουέστ Μπρομ στο Emirates.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει σημειώσει έξι γκολ σε 16 εμφανίσεις, αλλά αυτήν τη σεζόν περνάει τον περισσότερο χρόνο του στον πάγκο των «κανονιέρηδων», αφού ο Αρσέν Βενγκέρ έχει επιλέξει τον Αλέξις Σάντσες ως σημείο αναφοράς της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να είσαι πάντα σε ετοιμότητα. Πάντα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Μίλησα με τον προπονητή μου και μου εξήγησε γιατί δεν είχα παίξει πάρα πολύ» δήλωσε ο Ζιρού στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Ο 30χρονος έδωσε τη Δευτέρα μία σημαντική υπενθύμιση για την παρουσία του στην ομάδα.

«Το ποδόσφαιρο είναι μια αιώνια νέα αρχή, όπως συνηθίζω να λέω, και μπορείς πάντα να είσαι έτοιμος και να περιμένεις τον χρόνο σου» τόνισε. «Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν για μένα, αλλά για όσο διάστημα η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη, είμαι χαρούμενος» πρόσθεσε.

Ο αμυντικός Λοράν Κοσιενλί είχε μόνο επαίνους για τον Ζιρού και συμβούλευσε τους παίκτες να συναγωνίζονται για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Βενγκέρ. «Δεν είμαστε 11 ή 18 παίκτες, είμαστε 25 παίκτες. Όλοι οι παίκτες που είναι στην Άρσεναλ θα έχουν χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της σεζόν λόγω των τραυματισμών και τιμωριών» είπε ο Κοσιενλί στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.arsenal.com).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί για αυτήν την ομάδα. Ο Ολιβιέ έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στο γήπεδο. Ήταν τόσο σημαντικό, διότι την περασμένη εβδομάδα χάσαμε δύο παιχνίδια σε επτά ημέρες και θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες» επεσήμανε. Η Άρσεναλ, που είναι τέταρτη στον πίνακα, εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι έπειτα από 18 παιχνίδια, την Κυριακή υποδέχεται την 17η Κρίσταλ Πάλας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης