Η Άρσεναλ απογοήτευσε για ακόμη μία φορά με την απόδοσή της. Όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά απομακρύνθηκε περισσότερο απ’ αυτήν μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-1 από τη Γουότφορντ στο Λονδίνο.

Πάντως, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» Αρσέν Βενγκέρ απέδωσε την ήττα στην ατυχία της ομάδας του, αλλά και στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα των αντιπάλων, Εουρέλιο Γκόμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε δοκάρι στο τέλος με τον Λούκας Πέρεθ και χάρη στον Γκόμες και τις αποκρούσεις του σταμάτησαν πολλές επικίνδυνες φάσεις μας. Αν κάποιος κοιτάξει τις ευκαιρίες του αγώνα, θα αντιληφθεί ότι ήμασταν άτυχοι που χάσαμε αυτό το παιχνίδι» τόνισε ο Αλσατός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μισό του αγώνα, ειδικά στα πρώτα είκοσι λεπτά. Χάσαμε όλες τις μάχες, ήταν πιο δυναμικοί από εμάς και εκτός των άλλων έπαιξε λίγο και η ατυχία τον ρόλο της, επειδή ένιωσα ότι ήμασταν άτυχοι που δεχθήκαμε ένα γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο οποίο μάλιστα η μπάλα κόντραρε. Έπειτα από αυτό ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα, το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά σε εμάς, αλλά, όπως είπα, ήμασταν άτυχοι που χάσαμε, δεν αξίζαμε την ήττα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης