Δύο νέους παίκτες θα έχει στην αποστολή της η εθνική Αγγλίας για την αναμέτρηση με τη Σκωτία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, αλλά και για το φιλικό ματς με την Ισπανία.

Ο λόγος για τους Κρέσγουελ και Πίκφορντ, που πήραν τις θέσεις των Ντρινκγουότερ και Φόρστερ. Μάλιστα, ο 26χρονος Κρέσγουελ, αριστερός μπακ της Γουέστ Χαμ, καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κρέσγουελ αντικαθιστά τον Ντρινκγουότερ της Λέστερ, ενώ ο Πίκφορντ της Σάντερλαντ καλείται να αντικαταστήσει τον Φόρστερ, που ταλαιπωρείται από μυϊκές ενοχλήσεις και για αυτόν τον λόγο έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης Τζακ Γουίλσιρ και Χάρι Κέιν επιστρέφουν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Τορίνο), Χίτον (Μπέρνλι), Πίκφορντ (Σάντερλαντ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμυντικοί: Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Λίβερπουλ), Τζαγκιέλκα (Έβερτον), Κιν (Μπέρνλι), Ρόουζ (Τότεναμ), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Γουόκερ (Τότεναμ), Κρέσγουελ (Γουέστ Χαμ).

Μέσοι: Ντάιερ (Τότεναμ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Γουίλσιρ (Μπόρνμουθ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Τάουνσεντ (Κρίστιαλ Πάλας), Γουόλκοτ (Άρσεναλ).

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Βάρντι (Λέστερ).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης