Ο Σάμι Λι αποχώρησε από τη θέση του βοηθού προπονητή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας. Ο Λι που εργάστηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με πρώτο προπονητή τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία του τον Ιούλιο ως βοηθός του Σαμ Αλαρντάις.

Εργάστηκε επίσης, ως βοηθός του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, όταν ανέλαβε προσωρινά επικεφαλής της ομάδας μετά την αποχώρηση του Αλαρντάις. «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Σάμι», είπε ο Σαουθγκέιτ στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και πρόσθεσε: «Είναι κάποιος που δούλεψα μαζί του και ως παίκτης και η προσωπικότητα και ο επαγγελματισμός του ήταν εξαιρετικά στοιχεία καθ΄ όλη την διάρκεια που ήμουν προσωρινός προπονητής. Αισθάνθηκα όμως, ότι ήταν σημαντικό για μένα να στηριχτώ στη δική μου ομάδα υποστήριξης και ο Σάμι το σεβάστηκε απόλυτα«.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λι ευχαρίστησε την ομοσπονδία που του έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την εθνική ομάδα της Αγγλίας: «Ειδικότερα Εύχομαι στον Γκάρεθ και τη νέα προπονητική ομάδα του κάθε επιτυχία στο μέλλον», είπε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης