Ο Κάρλος Τέβες γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους της Σανγκάη Σενχουά, κατά την άφιξη του σήμερα στην κινεζική μεγαλούπολη.

Εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας της Σανγκάης αποθέωσαν τον Αργεντινό σταρ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο. Η ομάδα της Κίνας, που έχει προπονητή τον Γκουστάβο Πογιέτ, απέκτησε τον Αργεντινό επιθετικό με συμβόλαιο δύο χρόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σενχουά κατέβαλε 11 εκατ. ευρώ στην Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Τέβες, ενώ ο μισθός του Αργεντινού σταρ θα είναι 40 εκατ. καθαρά ανά σεζόν! Επιπλέον, συμφωνήθηκε πως, εάν μετά την πρώτη σεζόν της διετούς σύμβαση, ο Τέβες θα ήθελε να αφήσει τη Σανγκάη, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσοστό του ποσού που καταβλήθηκε από τον σύλλογο.

Με τη σειρά της η Μπόκα Τζούνιορς θα χρειαστεί να πληρώσει το 60% από τα 11 εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα της Κίνας ήδη προετοιμάζεται για τη φάση των ομίλων του Champion League της Ασίας. Αν όλα πάνε καλά, ο Τέβες, πιο ακριβοπληρωμένος πλέον ποδοσφαιριστής στον κόσμο, θα κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση στις 8 Φεβρουαρίου με την Μπρισμπέιν Ρόαρ από την Αυστραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης