Απέτυχε να «σφραγίσει» την πρόκρισή της, για πρώτη φορά στα χρονικά σε νοκ άουτ φάση του Champions League, η Μπεσίκτας, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των ομίλων.

Στην «κόλαση» της Vodafone Arena, η ομάδα του Γκιουνές παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Μονακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου και, πλέον, θα περιμένει το άλλο ματς του γκρουπ (Πόρτο-Λειψία) για να μάθει εάν θα περάσει από σήμερα (1/11) στο γύρο των «16» της διοργάνωσης ή, θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταθλητές Γαλλίας αποδείχθηκαν «σκληρό καρύδι», καθώς προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ρόνι Λόπες, ωστόσο, στο 54΄ οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τον Τοσούν από το σημείο του πέναλτι. Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους Τούρκους στους ομίλους (προέρχονταν από το 3Χ3), ενώ η Μονακό έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι για την κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στους «32» του Europa League (είναι τελευταία με 2 βαθμούς).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Πέπε, Τόσιτς (69′ Μεδέλ), Αντριάνο, Χάτσινσον (83′ Ταλίσκα), Τολγκάι Αρσλάν (75′ Μίτροβιτς), Ογκουζχάν Εζιακούπ, Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Τζενκ Τοσούν.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Ράτζι, Ζέμερσον, Γκλικ, Ζόρζε, Φαμπίνιο, Ζοάο Μοουτίνιο, Τίλεμανς (74′ Καρίγιο), Λεμάρ (25′ Γιόβετιτς), Ρόνι Λόπες (85′ Ντιακαμπί), Κεϊτά Μπαλντέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης