Μετά τις δύο βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ σκυτάλη απόψε παίρνει το Europa League, που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων της στρογγυλής θεάς.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα θα πραγματοποιηθούν με κοινή ώρα έναρξης στις 22.05 τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, με όλα τα βλέμματα φυσικά να στρέφονται στον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς η κληρωτίδα έφερε τη Λίβερπουλ αντιμέτωπη με την πρώην ομάδα του, την Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γερμανός τεχνικός αφού έφτιαξε την καλύτερη Ντόρτμουντ της ιστορίας της, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, με στόχο να δημιουργήσει μία πανίσχυρη Λίβερπουλ.

Λίγους μήνες λοιπόν αργότερα καλείται να πικράνει την… πρώην αγαπημένη του για να κυνηγήσει την ευρωπαϊκή διάκριση με τους ρεντς

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει ασφαλώς ο ισπανικός «εμφύλιος» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ανεβασμένη Σεβίλλη, ενώ η εντυπωσιακή Μπράγκα αναμένεται να διεκδικήσει με ιδιαίτερες αξιώσεις την πρόκριση από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η Βιγιαρεάλ φαντάζει ως το λογικό φαβορί απέναντι στην Σπάρτα Πράγας. Συνοπτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών του Europa League:

ΠΕΜΠΤΗ

22:05  Ντόρτμουντ – Λίβερπουλ (OTE SPORT 2)
22:05 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη (OTE SPORT 3)
22:05 Βιγιαρεάλ – Σπάρτα Πράγας (OTE SPORT 7)
22:05 Σπόρτινγκ Μπράγκα – Σαχτάρ Ντονέτσκ UEFA (OTE SPORT 8)

*Οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 14 Απριλίου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης