Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Σεβίλλη έβαλε σήμερα ο Στίβεν Ενζονζί, επεκτείνοντας κατά ένα χρόνο τη συνεργασία του με το σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Ο 28χρονος μέσος δεσμεύεται πλέον ως το 2020 με την κάτοχο του Europa League, με το νέο συμβόλαιο να του αποφέρει σαφώς αυξημένες αποδοχές, αλλά και «τσιμπημένη» ρήτρα αποδέσμευσης, καθώς ο Γάλλος βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» ομάδων όπως η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανακάλυψη» (και αυτός) του διαμόνιου αθλητικού διευθυντή της Σεβίλης, Μόντσι, ο Ενζονζί μεταγράφηκε στην ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2015 από τη Στόουκ Σίτι, αντί μόλις 8 εκατ. ευρώ.

Σήμερα η αξία του αποτιμάται στα 25 εκατ., καθώς αποτελεί το βασικότερο «γρανάζι» στη μηχανή του Χόρχε Σαμπάολι, που φέρνει τη Σεβίλη ισόβαθμη στη δεύτερη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα.

Παρά την επέκταση του συμβολαίου του, ο Γάλλος είναι πολύ πιθανό να φύγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όποιος όμως θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να… ματώσει. Και μετά ο Μόντσι θα φέρει τον αντικαταστάτη του (που πιθανότατα να τον έχει ήδη βρει)…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης