Ο Γιώργος Κατσικάς έχει αφήσει πίσω του τη μεγάλη ατυχία που τον έπληξε με τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και κοιτάζει μόνο μπροστά. Ο άσος της Έσμπιεργκ παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ και μίλησε για την εμπειρία του από το εξωτερικό, αλλά και για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Στην Τβέντε είχα ένα τραυματισμό, αυτό με κράτησε αρκετά πίσω αγωνιστικά, καθώς είχα αγωνιστεί σε μόλις 4 παιχνίδια και έχασα το υπόλοιπο της χρονιάς. Δεν προσέφερα όσο θα ήθελα και μπορούσα και δεν δικαίωσα τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Αυτό που μου έμεινε από την Ολλανδία είναι ο ρυθμός. Το ποδόσφαιρο είναι απίστευτα γρήγορο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη και αν βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ, η πίεση και ο ρυθμός είναι ασταμάτητος. Στην Δανία έχω βρει την ηρεμία μου. Εδώ δεν συμβαίνουν αυτά. Το μυαλό μου βρίσκεται στο ποδόσφαιρο και πως θα βελτιωθώ. Δεν υπάρχουν παρασκήνια όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα. Δεν μου αρέσει αλλά στην Ελλάδα έχει μεγαλύτερο ρόλο το παρασκήνιο από το προσκήνιο. Ελπίζω αυτό να αλλάξει. Βρέθηκα στην Δανία καθαρά από επιλογή του Τεχνικού Διευθυντή, καθώς με ήξερε από την θητεία μου στην Τβέντε. Έτσι, υπέγραψα.

Το κλίμα εδώ είναι καλό. Με τον Κώστα ερχόμενοι εδώ, οι άνθρωποι της ομάδα πίστευαν σε εμάς και υπήρχαν κάποιες περγαμηνές. Θα βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση και στο τέλος της χρονιάς θα τους βγάλουμε και ασπροπρόσωπους. Εγώ εδώ θέλω να βρω ξανά τον καλό μου εαυτό. Χθες κερδίσαμε με 3-1 και μάλιστα σκόραρε και ο Τσιμίκας. Υπάρχουν ακόμη ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία» είπε ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός που φυσικά δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ:

«Η αγωνιστική μου πορεία στον ΠΑΟΚ είχε σκαμπανεβάσματα. Η τελευταία μου χρονιά με τον Άγγελο Αναστασιάδη ήταν και η πιο εποικοδομητική για την καριέρα μου. Αν και το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, θέλω να ευχαριστήσω τον Άγγελο Αναστασιάδη και προσωπικά για την βοήθεια που μου προσέφερε αλλά και για όσα έδωσε στον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης