Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, πραγματοποιώντας τεράστια ανατροπη, επικράτησαν με 113-111 των Σπερς, ανοίγοντας λογαριασμό (1-0) στην σειρά των τελικών της Δύσης. Μεγάλη ατυχία για την ομάδα του Σαν Αντόνιο, αποτέλεσε ο τραυματισμός του Κογουάι Λέοναρντ, που αποχώρησε στο 24ο λεπτό, πέφτοντας άτσαλα πάνω στο πόδι του Ζάζα Πατσούλια.

Ο Γεωργιανός σέντερ δέχθηκε τα «πυρά» από ΜΜΕ πως εσκεμμένα έβαλε το πόδι του κάτω από το σημείο προσγείωσης του αντιπάλου του, αλλά ο ίδιος αντέδρασε με οργή: «Είναι ανόητο να λένε αυτό το πράγμα. Δεν θα έπρεπε καν να σχολιάσω κάτι τέτοιο. Κι εγώ είμαι αθλητής και δεν θέλω να βλέπω άλλους να τραυματίζονται. Ξέρω πώς είναι. Εγώ απλώς έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, δηλαδή να μαρκάρω το σουτ. Δεν πρόσεξα ότι είχε πέσει κάτω, μέχρι να γυρίσω να τον δω. Εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό, γιατί είμαστε συνάδελφοι», τόνισε ο Πατσούλια και μάλιστα ο Λέοναρντ συμφωνεί και δεν θεωρεί πως ο Γεωργιανός σέντερ είχε πρόθεση να τον τραυματίσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πιστεύω πως το έκανε επίτηδες. Ήθελε να μαρκάρει το σουτ μου, καθώς ο χρόνος της επίθεσης τελείωνε. Θα πρέπει να δω ξανά τη φάση. Νιώθω καλά και θα επιστρέψω υγιής. Έχω πίστη στους συμπαίκτες μου και θα δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης