Η Βιγιαρεάλ, επιδιώκει να φτάσει στον πρώτο της ευρωπαϊό τελικό στην τέταρτη προσπάθεια.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» , αποκλείστα στα ημιτελικά της διοργάνωσης το 2004 και το 2011, και έχασε από την Άρσεναλ στα ημιτελικά του Champions league το 2006.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρτσελίνο παραδέχθηκε ότι η Λίβερπουλ είναι φαβορί, αλλά υποστήριξε ότι η Βιγιαρεάλ δεν αισθάνεται κατώτερη, λίγο πριν την πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Europa League, στο Madrigal.

«Είναι γεγονός ότι η Λίβερπουλ φαίνεται σαν φαβορί, αφού κατάφερε να αποκλείσει μία από τις άλλες υποψήφιες για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά εμείς σε καμία περίπτωση δεν αισθανόμαστε κατώτεροί της,» είπε ο Μαρτσελίνο.

«Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Αυτοί έχουν μεγάλη πίεση και έχουν μεγάλη ένταση. Από την δική μας πλευρά, θέλω να πω ότι δεν αισθανόμαστε πιεσμένοι για να καταφέρουμε κάτι, αφού είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτό που έχουμε πετύχει έως τώρα,» είπε ο Ισπανός προπονητής της Βιγιαρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισπανική ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της La Liga, που εξασφαλίζει συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Θέση που βέβαια στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν στην La Liga δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης