Πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα δικαιώματα του Αλβάρο Μοράτα, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος.

Ο 24χρονος φορ της «βασίλισσας» είναι ένα από τα νέα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα κινηθεί το καλοκαίρι για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γιουνάιτεντ, όμως, θα έχει αντίπαλο την Τσέλσι στη διεκδίκηση του Ισπανού φορ, η οποία σκοπεύει να βγάλει 45 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της, για να μπορέσει να πείσει τη Ρεάλ να παραχωρήσει τα δικαιώματά του.

Ο κόουτς των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, γνωρίζει καλά τον Μοράτα από την κοινή θητεία τους στη Γιουβέντους. Ο Κόντε ζήτησε από τον βαθύπλουτο ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς, να αποκτηθεί ο Ισπανός το καλοκαίρι.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού της Μαδρίτης, «Cadena SER», το προηγούμενο διάστημα ο Μουρίνιο τηλεφώνησε στον 24χρονο άσο και του εξέφρασε τη θέλησή του να τον πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μουρίνιο τον θεωρεί ιδανική λύση μετά τον τραυματισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η επιστροφή του Ισπανού φορ στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε την καλύτερη εξέλιξη για αυτόν, καθώς έχει 17 γκολ σε 36 συμμετοχές, στην πλειονότητά τους ως αλλαγή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης