Ανέλαβε ως προσωρινός τεχνικός τα ηνία της Λέστερ μετά την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι και σε δύο ματς πέτυχε ισάριθμες νίκες, καταφέρνοντας να διατηρήσει τη θέση του.

Ο λόγος για τον Γκρεγκ Σέικσπιρ, στον οποίο η διοίκηση των αλεπούδων θα προτείνει να παραμείνει στο πόστο του έως το τέλος της περιόδου, κάτι που ο 53χρονος τεχνικός δεν έχει κάνει ποτέ στην καριέρα του έως τώρα (να εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή), αν και είχε ενταχθεί στο τιμ της ομάδας με εισήγηση του προκατόχου του Ρανιέρι, Νάιτζελ Πίρσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφές και με άλλους προπονητές για να διαδεχθούν τον Ιταλό, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας, Ρόι Χόντζσον, εντούτοις πήραν το ρίσκο να προχωρήσουν για λίγο με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ρανιέρι.

Στο πρώτο του παιχνίδι ο Σέικσπιρ οδήγησε τη Λέστερ στη νίκη με 3-1 επί της Λίβερπουλ, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και της Χαλ, το περασμένο Σάββατο.

Κανείς, βέβαια, δε μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει σε περίπτωση που η Λέστερ αποκλείσει τη Σεβίλη στη ρεβάνς των «16» του Champions League, το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης