Αγνώριστη χωρίς τον αρχηγό της, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, εμφανίστηκε η Αργεντινή απέναντι στη Βολιβία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στη Λα Παζ.

Πλέον η «μπιανκοτσελέστε» έπεσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας των προκριματικών του Μουντιάλ στη Νότια Αμερική, που εξασφαλίζει συμμετοχή σε διηπειρωτικό αγώνα play-off.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ήττα αυτή πυροδότησε τη φημολογία για το μέλλον του Εντγάρδο Μπάουσα στην τεχνική ηγεσία της εθνική ομάδας, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ζητούν την απόλυσή του. Ο ίδιος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους παίκτες και δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

«Δεν ενοχλούμαι από τις φήμες. Ξέρω πως είναι η δουλειά του προπονητή και ότι εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Αισθάνομαι ασφαλής, έχω μιλήσει με τους διοικούντες την ομοσπονδία και έχω την πλήρη στήριξη» τόνισε ο Μπάουσα και κατέληξε: «Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια, με πρώτο αυτό με την Ουρουγουάη. Η ομάδα είναι μέσα στην πρόκριση και στο τέλος θα πετύχουμε τον σκοπό μας, που είναι το εισιτήριο για το παγκόσμιο κύπελλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης