Την απόφασή της να συμμετέχει με δύο διαφορετικά ρόστερ και προπονητικά τιμ, στο πρωτάθλημα Ισραήλ και στην Euroleague από τη νέα σεζόν (2018-19) ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά η διοίκηση της «ομάδας του λαού» αντιδρά στους περιορισμούς που εφαρμόζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα από την εθνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ την επόμενη σεζόν (2018/2019), το ένα εκ των οποίων θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ισραήλ και το άλλο στη Euroleague.

Κάθε ρόστερ θα έχει διαφορετικό προπονητικό σταφ με βασικό στόχο να είναι η ομάδα ανταγωνιστική βάσει των υπαρχουσών συνθηκών.

Έπειτα από μία δεκαετία περιορισμών που εφαρμόζονται στο πρωτάθλημα Ισραήλ με μοναδικό σκοπό να επιβραδύνουν την Μακάμπι, έγινε μία ανάλυση του υπάρχοντος συστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα κατέληξε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη με τους υπάρχοντες περιορισμούς στο εθνικό πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος αποφάσισε ότι η Μακάμπι δεν μπορεί να παλεύει ως… πυγμάχος με δεμένα χέρια. Η διοίκηση αποφάσισε να “χτίσει” δύο διαφορετικά ρόστερ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης