Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η Μπέτις, καθώς απέλυσε την Κυριακή τον προπονητή της, Πέπε Μελ.

Η ομάδα της Σεβίλης συμπλήρωσε περισσότερο από ένα μήνα χωρίς νίκη με αποτέλεσμα το μάρμαρο να το πληρώσει ο πρώην πλέον τεχνικός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μπέτις αποφάσισε να απολύσει τον Πέπε Μελ από προπονητής της πρώτης ομάδας του συλλόγου,» ανέφερε η Μπέτις σε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της (www.real balompie.es Μπέτις), την Κυριακή.

Ο Μελ, ο οποίος έχει επίσης περάσει από τον πάγκο της Χετάφε, Ράγιο Βαγιεκάνο και Γουέστ Μπρομ στην Premier League, έφτασε στην Μπέτις για δεύτερη φορά τον Δεκέμβριο του 2014 και την οδήγησε στον άμεσο προβιβασμό, νικώντας το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Η τελευταία φορά που κέρδισε στη στη La Liga την τρέχουσα σεζόν, ήταν στο τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Σάββατο έχασε (1-0) από την Χετάφε, όγδοη έξοδό της χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, που την άφησε στην 15η θέση, πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο παιχνίδι της είναι αύριο για το Copa del Rey, επαναληπτικό με την Σεβίλλη για την φάση των «16», όπου καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της ήττα (0-2) στην πρώτη αναμέτρηση μπροστά στους φίλους της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης