To μυαλό του αποκλειστικά και μόνο στον σημερινό νοκ άουτ αγώνα με την Ιταλία, όπου διακυβεύεται ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2016, έχει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, όπως άλλωστε ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων επισήμανε ότι σ’ αυτό το ματς δεν υπάρχει φαβορί.

«Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, πολύ διαφορετικό από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012. Εκεί, η Ιταλία έφτασε σε κακή κατάσταση, ενώ αυτήν τη φορά θα βρεθεί απέναντί μας στην καλύτερη κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός εκλέκτορας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο πολύπειρος προπονητής τόνισε: «Ελπίζουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, όμως οι τρεις σέντερ μπακ είναι ένα πρόβλημα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο ανάμεσα σε εμάς και την Ιταλία.

»Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στιλ. Γι ‘αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επιτίθενται καλά, δοκιμάζουν το βάθος, έχουν παίκτες καλούς στη μέση του γηπέδου και αξιόλογη οργάνωση του παιχνιδιού».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης