Το δαχτυλίδι του πρωταθλητή επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει ο Κέβιν Ντουράντ. Το πιο «καυτό» όνομα της φετινής μεταγραφικής περιόδου του ΝΒΑ, ο οποίος ανακοίνωσε πως μετά από εννιά χρόνια αποχωρεί από τους Οκλαχόχα Σίτι Θάντερ και από την νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτης των Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο MVP της κανονικής περιόδου του 2014 συμφώνησε με τους Ουόριορς για διετές συμβόλαιο, 1+1 με την επιλογή δική του, έναντι 54.3 εκατομμυρίων δολαρίων και ο 27χρονος φόργουορντ δήλωσε σχετικά με την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στους Ουόριορς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επρεπε να πάρω μια πολύ δύσκολη απόφαση αφού συνειδητοποίησα πως ήμουν μπροστά σε ένα σταυροδρόμι τόσο στην εξέλιξη ως παίκτη όσο και σαν άντρας. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν το πόσο θα με επηρέαζε συναισθηματικά αυτή η διαδικασία. Πρώτα από όλα η απόφαση μου βασίστηκε, και αυτό είναι κάτι που έκανα πάντα, στο κατά πόσο αυτή η κίνηση θα με βοηθούσε να εξελιχθώ ως παίκτης. Αυτό είναι το κίνητρο μου. Θέλω το πρωτάθλημα με το Γκόλντεν Στέιτ και θα κάνω τα πάντα για το κατακτήσουμε.»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης