Η πιο μεγάλη προσφορά που έκανε ποτέ σε ποδοσφαιριστή της η Έβερτον δεν συγκίνησε τον Ρομέλου Λουκάκου. Η βεβαιότητα που υπήρχε στον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ ότι ο Βέλγος διεθνής στράικερ θα υπέγραφε νέο πενταετές συμβόλαιο έναντι 140.000 λιρών την εβδομάδα αποδείχθηκε μάταιη.

Ο ατζέντης του 23χρονου στράικερ Μίνο Ραϊόλα είχε τονίσει στο παρελθόν ότι «κατά 99,9% ο Ρομέλου θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη στο Γκούντισον Παρκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά, ο παίκτης ενημέρωσε τους ανθρώπους της Έβερτον ότι στην παρούσα χρονική περίοδο δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην ανανέωση ενός συμβολαίου που έχει ακόμη διετή ισχύ. Δεν είναι μυστικό ότι ο Λουκάκου επιθυμεί διακαώς να παίξει στο Champions League και, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, έχει δεχτεί κρούση για να επιστρέψει στην Τσέλσι, απ’ όπου «μετακόμισε» στους «εφοπλιστές» το 2014 έναντι 28 εκατ. λιρών.

Οι διοικούντες ελπίζουν πως θα τον μεταπείσουν για να παραμείνει, αλλά αν δεν το καταφέρουν, τότε δεν πρόκειται να ζητήσουν κάτω από 60 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Βέλγο, που μετρά 19 γκολ στην τρέχουσα περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης