Για τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του (κάταγμα στο μετατάρσιο) μίλησε στο ESPN ο πατέρας του Νεϊμάρ, τονίζοντας ότι αυτός θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες έξι με οκτώ εβδομάδες, καθώς, όπως έκανε γνωστό, ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν θα μπει στο χειρουργείο.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν ξέρει πως δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον Νεϊμάρ για τις επόμενες έξι με οκτώ εβδομάδες. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Αυτό είναι σίγουρο, σύμφωνα με την επέμβαση. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι κάτι που θα προκαλέσει ζημιά στο μέλλον» υποστήριξε ο πατέρας του Νεϊμάρ,  διαψεύδοντας έτσι τις δηλώσεις του Ουνάι Έμερι, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Νεϊμάρ να προλάβει ακόμα και τη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φυσικά και θα είναι εκτός από τη ρεβάνς με τη Ρεάλ. Είναι παράλογο αν κάποιος λέει το αντίθετο» πρόσθεσε ο πατέρας του Νεϊμάρ, ο οποίος ερωτηθείς για το πότε θα γίνει η χειρουργική επέμβαση είπε:

«Περιμένουμε την απόφαση της Παρί. Δεν εξαρτάται από τον Νεϊμάρ. Δεν είναι δική του ή δική μου απόφαση. Δεν είμαι γιατρός και η οικογένειά μας δεν έχει κανέναν γιατρό. Πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του συλλόγου, ο οποίος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει τη διαδικασία. Προς το παρόν περιμένουν τον γιατρό της Εθνικής Βραζιλίας να φτάσει στο Παρίσι για να τον εξετάσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης