Προτείνει ο Ba-bet-o…

Το Euro 2016 συνεχίζεται όπως επίσης και η στοιχηματική δράση με τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η στήλη μας θα ασχοληθεί και σημερα αποκλειστικά με τους αγώνες της γαλλικής διοργάνωσης. Τι να παίξουμε άλλωστε; Aγώνες 4ης κατηγορίας στη Σουηδία;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάμε κατευθείαν στο ψητό. Βρετανικό ντέρμπι έχουμε στις 16.00 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουαλία.

Οι Άγγλοι καίγονται για τη νίκη, μετά τη γκέλα της πρεμιέρας και αναμένεται να πιέσoυν με το… καλησπέρα τους Ουαλούς, που στην πρεμιέρα κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στη Σλοβακία.

Ένα επιπλέον κίνητρο για τα «τρία λιοντάρια» αποτελούν και οι αλαζωνικές δηλώσεις του Μπέιλ ότι «κανείς παίκτης της εθνικής Αγγλίας δεν θα είχε θέση στην ομάδα της Ουαλίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα επιλέγαμε τον άσο αλλά είναι πολύ χαμηλός οποτέ θεωρούμε καλή επιλογή το over 10,5 κόρνερ στο ματς, καθώς οι Άγγλοι θα φροντίσουν να στριμώξουν στα… σχοινιά τους γείτονές τους, ενώ και από τους Ουαλούς φρονούμε ότι μπορούμε να καρπωθούμε 3-4 κόρνερ.

Συνεχίζουμε με το ματς ανάμεσα στην Ουκρανία και την Β. Ιρλανδία. Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο ματς θα είναι κλειστό, εντούτοις οι Ουκρανοί έχουν την κλάση να ξεπεράσουν τον σκόπελο του αντιπάλου τους.

Αντί ωστόσο του πολύ χαμηλού άσου θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ, που εμφανίζονται κατά κόρον στους αγώνες της διοργάνωσης.

Κλείνουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στη Γερμανία και την Πολωνία, όπου περιμένουμε οι δύο ομάδες να εμφανίσουν τις επιθετικές του αρετές, με τα πάντσερ φυσικά να αποτελούν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Εμείς στο εν λόγω ματς θα θέλουμε οι δύο ομάδες να… εκτεθούν. Εννοούμε στα οφσάιντ, όπου επιλογή μας θα είναι το over 4.5.

Kαλή μας επιτυχία…

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

515. ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ ΟVER 10.5 KOΡΝΕΡ (ΚΩΔΙΚΟΣ 139) 2.10
516. ΟΥΚΡΑΝΙΑ-Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1.68
517. ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΟΦΣΑΙΝΤ OVER 4.5 (KΩΔΙΚΟΣ 177) 1.65

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης