Μετά το σάλο που προκάλεσε στον κόσμο της πυγμαχίας η παραδοχή του Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή, Τάισον Φιούρι, ότι το τελευταίο εξάμηνο κάνει συστηματική χρήση κοκαΐνης, ο 28χρονος πυγμάχος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από όλους τους αγώνες, προκειμένου να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Η ανακοίνωση του Φιούρι πρόλαβε τη σημερινή απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας του αθλήματος να του αφαιρέσει την άδεια. Οπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας της αγγλικής πυγμαχικής ομοσπονδίας, Ρόμπερτ Σμιθ, ανακοίνωσε πως αφαιρείται η επαγγελματική άδεια του παγκόσμιου πρωταθλητή, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα για τη χρήση ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φιούρι επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, έκανε λόγο για «κατάθλιψη» και δεν έκρυψε ότι σκέφτεται να μην ξαναμπεί ποτέ στο ρινγκ. Ο διάσημος πυγμάχος, ο οποίος σε 25 επίσημους αγώνες που έχει στην καριέρα του δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα, υποστήριξε στο αμερικανικό περιοδικό, «Rolling Stone», ότι τους τελευταίους έξι μήνες είναι χρήστης κοκαΐνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης