Δώδεκα πόντοι, τέσσερις νίκες. Αυτή είναι η απόσταση που χωρίζει τη Λέστερ από την πραγματοποίηση του ονείρου,την κατάκτηση της Premier League.

H επικράτησε της (1-0) απέναντι στην Σαουθάμπντον, με το γκολ του Μόργκαν,επέτρεψε στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να ξεφύγει 7 πόντους από την Τότεναμ, που δεν κατάφερε χθες να κερδίσει την Λίβερπουλ στο Anfield (1-1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήταν τέταρτη νίκη στην σειρά για την Λέστερ,που έχει νικήσει και τα έξι τελευταία της ματς με το ίδιο σκορ (1-0). Μέσα στο 2016 έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ, η εστία του Σουμάχερ δεν έχει παραβιαστεί για 400 λεπτά, ενώ έχει σκοράρει σε 29 από τις 32 συναντήσεις της στο πρωτάθλημα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια Γνωρίζαμε ότι Σαουθάμπτον θα έρθει εδώ με πολλή εμπιστοσύνη. Ο Μόργκαν έχει παίξει όλη τη σεζόν χωρίς διακοπή. θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι,να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια που μένουν και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να σκεφτούμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά μας,» είπε ο Ιταλός προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι. Η Λέστερ έχει να ηττηθεί από τον Σεπτέμβριο στο King Power Stadium.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης