Με βάση την κοινή λογική, απάντησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στο φλέγον ερώτημα που «βασανίζει» εδώ και καιρό τους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης: αν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Αντουάν Γκριζμάν, για τον οποίο ενδιαφέρονται ορισμένοι από τους κορυφαίους συλλόγους του πλανήτη.

«Ασφαλώς και υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Από τη στιγμή που το συμβόλαιό του περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης, τα πάντα είναι πιθανά» απάντησε ο Αργεντινός προπονητής σε συνέντευξή του στην «AS». Επίσης, ρωτήθηκε αν η δική του απόφαση να μείνει το καλοκαίρι του 2016, επηρέασε και τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι είναι αλήθεια, έτσι μου είχε πει. “Αν μείνεις, θα μείνω”. Εγώ αποφάσισα να μείνω και μετά άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για τη δική του παραμονή». Ο Σιμέονε, πάντως, ποτέ δεν πίεσε κάποιον παίκτη να αποφασίσει. «Οταν εκείνοι δίνουν τη ζωή τους για μένα, εγώ τους στηρίζω σε όποια απόφαση κι αν πάρουν. Συνεπώς δεν ξέρω τη θα συμβεί από εδώ και στο εξής με τον Γκριζμάν. Ποτέ δεν θα τού έλεγα τι να κάνει. Δεν το έκανα ούτε με τον Ντιέγκο Κόστα, ούτε με τον Φαλκάο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης