Με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:30-ΝΟVA 2) θα συνεχιστεί η δράση της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League στο γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας», καθως ως γνωστόν η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε το άλλο ματς της ημέρας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, αφού η «Ένωση» θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τρίτη (17/5).

Άρχοντας της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Κύζας του Συνδέσμου Δράμας, με βοηθούς τους Ηλία Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Ιωάννη Τουμπακάρη (Αθηνών), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Παναθηναϊκό εκτός έμεινε ο Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έχει πείσει με την απόδοσή του. Αντιθέτως, στους… εκλεκτούς βρίσκεται ο Νίκος Μαρινάκης.

Εκτός αποστολής, έμειναν και οι Κλωναρίδης, Τελάντερ, Πέτριτς, Πράνιτς που συνέχισαν το πρόγραμμά τους.

Η αποστολή του «τριφυλλιού»: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη ο Βλάνταν Ιβιτς πήρε 20 παίκτες στην αποστολή του ΠΑΟΚ δεδομένου πως η ομάδα του θα παραμείνει ως την Τετάρτη για τον τρίτο αγώνα προς τον Πανιώνιο. Ετσι ο Ρόμπερτ Μακ θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε για δεύτερη μέρα κανονικά.

Δεν συνέβη το ίδιο και με τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και θα «ανεβάσει στροφές» τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δώσει το παρών στο ματς της Τετάρτης (18/5) κόντρα στον Πανιώνιο, εφόσον το πρόγραμμα εξελιχθεί κανονικά.

Από κει και πέρα, πίσω θα μείνει και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγώνες χρειάζεται ν’ αποκτήσει ρυθμό προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στους τελευταίους αγώνες, καθώς και ο Εγιάλ Γκολάσα που έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατ, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Σάμπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Τζιόλης, Πέλκας, Αντόνις, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Μυστακίδης, Μακ και Αθανασιάδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης