Ενα από τα μεγαλύτερα «σίριαλ» στη καλοκαιρινή μεταγραφική περιοδο ήταν αυτό του Κιλιάν Μπαπέ.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός αποφάσισε να αφήσει την Μονακό -με τα χρώματα της οποίας και υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε εξαιρετική χρονιά- και να «μετακομίσει» στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αντιδράσεις για την επιλογή του Μπαπέ, αρκετές και κυρίως από φίλους των Μονεγάσκων που τον αποδοκίμασαν, προφανώς επειδή προτίμησε την άκρως ανταγωνιστική Παρί από μία ομάδα του εξωτερικού. Παρ΄όλα αυτά ο Γάλλος άσος θέλησε να στείλει ένα «αποχαιρετιστήριο μήνυμα» στους φιλάθλους της Μονακό, το οποίο ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς, δεν κατανοείτε την επιλογή μου και καταλαβαίνω ότι διακατέχεσθε από ένα συναίσθημα οργής. Κατανοώ επίσης τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό μου, μετά από τις εσφαλμένες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την μεταγραφή μου. Μπορείτε να με κατηγορήσετε για ο,τιδήποτε, εκτός από το ότι δεν σας αγαπώ. Γιατί η αλήθεια είναι ότι σας αγαπώ»…

Το πλέον αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός πως ο Μπαπέ καταλήγει στο μήνυμα του με την φράση «Daghe Munegu», που προέρχεται από την αυθεντική γλώσσα των Μονεγάσκων του παρελθόντος και σημαίνει «Πάμε Μονακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης