Ο προπονητής της Μονακό Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε ότι πιο σημαντικό από τη νίκη (3-2) εναντίον της Ντόρτμουντ ήταν η αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και η εικόνα που παρουσίασαν οι φίλαθλοι της ομάδας, μία ημέρα μετά την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν με την αποστολή του συλλόγου.

«Αυτό που έχουμε κάνει θα μείνει στην ιστορία. Δεν είναι λόγω του αποτελέσματος, αλλά γι’ αυτό που συνέβη χθες (Τρίτη). Η προετοιμασία για το παιχνίδι ήταν περίπλοκη. Οι παίκτες όλο το βράδυ τηλεφωνούσαν στις οικογένειές τους, τους φίλους τους και η συγκέντρωσή τους για το παιχνίδι δεν ήταν εκείνη που έπρεπε» είπε ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επίσης ο φίλαθλοι της Μονακό μάς συμπαραστάθηκαν πολύ και είμαι πολύ περήφανος για τη στάση τους» συμπλήρωσε, ενώ μιλώντας για τον Μπαπέ τόνισε: «Συνεχώς αναπτύσσεται. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που είναι εδώ μαζί μας, εργάζεται πολύ σκληρά. Κατάλαβε ότι πρέπει να μας δίνει το μέγιστο και είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή του, όχι μόνο για τον αγώνα αυτόν. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα. Του λέω πάντα ότι αυτός μπορεί να βελτιωθεί μόνο μέσω της δουλειάς και θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε σε αυτό. Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, παίξαμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης