Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε με ικανοποίηση για την επέκταση του συμβολαίου με τη Μονακό και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος σε μένα ήταν αποφασιστική. Νιώθω μέρος της Μονακό και του Πριγκιπάτου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το έργο μου στον σύλλογο» ανέφερε ο Πορτογάλος, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, στην επίσημη ιστοσελίδα της Μονακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι τρεις τελευταίες σεζόν ήταν εξαιρετικές και στέφθηκαν με τον τίτλο του πρωταθλητή της Γαλλίας τον Μάιο. Θα συνεργαστούμε με τη φιλοδοξία να συνεχίσουμε αυτό το έργο που θα αναπτύσσει τον σύλλογο με το ίδιο πάθος που έχουμε από την αρχή. Είμαι πεπεισμένος ότι το μέλλον θα είναι πολύ συναρπαστικό» πρόσθεσε.

Ο Ζαρντίμ θα παραμείνει στο Μονακό έως το 2020, βάζοντας τέλος στα σενάρια αποχώρησής του για Κίνα, Αγγλία ή Ιταλία. Μάλιστα, ο Πορτογάλος, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του, φέρεται να είχε δεχθεί και συμφωνήσει σε πρόταση 36 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια από την Γκουοάν Πεκίνου, αλλά η Μονακό δεν δέχθηκε εκείνη των 8 εκατ., προτάσσοντας τη ρήτρα 15 εκατ. που υπήρχε στο παλιό του συμβόλαιο.

Όπως ανέφεραν οι Γάλλοι, η πρόταση ανανέωσης της Μονακό στον Ζαντρίμ τού απέφερε τριπλασιασμό των αποδοχών του από 1,5 σε 4,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης