Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στη «Sun» με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στο Μάντσεστερ για το ματς με την Σίτι στο πλαίσιο του Champions League. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι «μπλαουγκράνα» έγιναν πιο επιθετικοί με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο σε σχέση με την εποχή που στο «τιμόνι» των Καταλανών ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει το σύστημα της Μπαρτσελόνα. Είμαστε από τα λίγα κλαμπ που το χρησιμοποιούν, αλλά κάθε προπονητής έχει διαφορετικά πράγματα και τα εφαρμόζει εάν βλέπει ότι ταιριάζουν. Δεν έχουμε υπερβολικές αλλαγές, αλλά έχουμε αλλάξει κάτι. Με τον Λουίς Ενρίκε είμαστε πιο επιθετικοί και βγαίνουμε μπροστά με ταχύτητα, ενώ με τον Πεπ κάναμε λιγότερες αντεπιθέσεις. Είναι πολλά ματς στα οποία η ομάδα παίζει με αυτό τον τρόπο, που είναι αδύνατο στον αντίπαλο να μας κάνει ζημιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μέσι ρωτήθηκε και για τον Αγκουέρο για τον οποίο είπε: «Ο Κουν είναι πολύ απλός άνθρωπος κι ως επιθετικός ένας από τους καλύτερους. Όπως ο Λουίς Σουάρες. Είναι διαφορετικοί, αλλά αμφότεροι μπορούν να κρίνουν ένα ματς. Η Σίτι είναι μεγάλη ομάδα. Πάντα ήταν μεγάλη ομάδα και το έδειχνε κάθε φορά που την αντιμετωπίσαμε. Με τον Πεπ θα μεγαλώσουν περισσότερο».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Νεϊμάρ: «Ο Νεϊμάρ είναι ένας άνθρωπος πολύ κοντά σε αυτό που θαυμάζω πολύ. Τα πάμε πολύ καλά».

Όσο για την εθνική Αργεντινής υποστήριξε: «Δεν έχω εμμονές, αλλά δουλεύω γι αυτό που είμαι. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους με την ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με την εθνική, αν κι ακόμη δεν έχουμε κερδίσει κάποιο μεγάλο τίτλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος για την απουσία του Ινιέστα σχολίασε: «Το να χάνεις τον Αντρές, είναι πάντα κάτι που προσέχεις, αλλά είμαστε σε καλή φόρμα και ερχόμαστε στο Μάντσεστερ με αυτοπεποίθηση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης