Χαρούμενος, όπως του επέτρεψε να είναι η μεγάλη νίκη (0-2) της Γιουβέντους στο Μονακό, εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Louis II.

«Αυτά τα παιδιά κάνουν μια σεζόν που μπορεί να γίνει υπέροχη. Συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτόν τον πρώτο αγώνα στο Μονακό, δεν ήταν εύκολο» είπε ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους, που πλέον τρέχει με τη «Γηραιά Κυρία» προς το τελικό του Champions League στο Κάρντιφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξεκινήσαμε καλά, ο Μπουφόν έκανε μία μεγάλη απόκρουση στο 0-0, στη συνέχεια σημειώσαμε γκολ και ήμασταν καλοί. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά στον επαναληπτικό εκείνοι δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» συμπλήρωσε ο Αλέγκρι.

«Έχοντας εκτός τον Κεντίρα και με τον τρόπο παιχνιδιού της Μονακό, χρειάζονταν περισσότερα μαρκαρίσματα, είχαμε ανάγκη από έναν σωτήρα και ο Μπαρτζάλι τα πήγε περίφημα. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ένα χρονικό διάστημα που έπαιξε σχεδόν μόνος του, αλλά όλη η άμυνα πήγε καλά. Ο αγώνας του Μπουφόν; Όταν υπάρχουν τέτοια ματς, ο Τζίτζι αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να είναι το νούμερο ένα στον κόσμο. Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται όταν τα παιχνίδια μετράνε. Ο Ντάνι Αλβες έκανε δύο εξαιρετικές ασίστ, ενώ με τον Πιάνιτς είμαι πολύ θυμωμένος, γιατί έχει τα προσόντα για να γίνει ένας από τους τρεις καλύτερους μέσους στον κόσμο, αλλά κάθε φορά που χάνει μπάλα, γίνεται μια τραγωδία» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης