Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε την Λίβερπουλ να επικρατεί 2-1 της Μπορντό στο «Άνφιλντ» και να προκρίνεται στους «32» του Europa League γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα σε αντίθεση με τους Βρετανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε πως αισθάνεται για την πρόκριση των «ρεντς» και απάντησε στη συνέντευξη Τύπου με τη λέξη «Κουλ (Cool)», ενώ έκανε πλάκα και στον τερματοφύλακα Σιμόν Μινιολέ, που κράτησε την μπάλα περισσότερο από έξι δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα η Μπορντό να κερδίσει έμμεσο, από το οποίο μάλιστα σκόραρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή τις πολλές ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι, απευθύνθηκε στον εκπρόσωπο Τύπου των «κόκκινων» και είπε: «Πάντα περιμένεις τόσο πολύ; Πιο πολύ κι από τον Μινιολέ!».

Για τη Λίβερπουλ είπε: «Είμαι πολύ καιρό σε αυτόν τον χώρο και δεν έχω ξαναδεί ομάδα που να έχει τόσο μεγάλη κατοχή μπάλας τα πρώτα 25 λεπτά».

Για την πρόκριση στους «32» ανέφερε: «Όταν πρωτοήρθα, όλοι με ρωτούσαν γιατί παίρνω τους καλύτερους παίκτες στο Καζακστάν. Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε, η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη, ο σύλλογος το ίδιο. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε κι εσείς πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης