Πολύ δύσκολα και με ανατροπή, η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 της Μπέρνλι στο «Άνφιλντ» και απέφυγε μια οδυνηρή απώλεια στην προσπάθειά της να κατακτήσει μία θέση στην τετράδα.

Το γκολ της ισοφάρισης από τον Βαϊνάλντουμ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα και επέτρεψε στους «κόκκινους» να μπουν με πολύ μεγαλύτερη άνεση στο δεύτερο 45λεπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ έμεινε ευχαριστημένος μόνο από τους βαθμούς της νίκης: «Η εμφάνισή μας ήταν τόσο καλή, όσο αρκούσε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, όμως το αποτέλεσμα ήταν κομβικό για εμάς. Είναι το πρώτο παιχνίδι που κερδίζουμε, ενώ έχουμε παίξει τόσο άσχημα» τόνισε ο Γερμανός κόουτς.

«Συνήθως, όταν έχουμε τέτοιες εμφανίσεις, χάνουμε. Είπα και πριν από το ματς με την Μπέρνλι πως είναι η πιο συνεπής ομάδα στο ποδοσφαιρικό τους στιλ. Παίζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μάχονται για τις δεύτερες μπαλιές, για τις μακρινές μπαλιές, αλλά οι έξοδοι του Σιμόν Μινιολέ ήταν για μας πολύ σημαντικές. Δεν θα είναι και το πλέον καλό παιχνίδι μας, αλλά είναι για μας μια καλή νίκη» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης