Παίκτης της Λίβερπουλ είναι κι επίσημα ο Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, καθώς οι «ρεντς» ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Κλοπ γνωστοποίησε ότι εντάσσει στο δυναμικό της τον 24χρονο Άγγλο διεθνή άσο για «μακροχρόνια συνεργασία», με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 40 εκατ. λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θέλω να πω πολλά… Είμαι εδώ με την εθνική και έχουμε μπροστά μας δύο κρίσιμα ματς στα οποία θέλω να συγκεντρωθώ. Ομως, ανυπομονώ να πάω στο Λίβερπουλ. Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα σ΄αυτόν τον σύλλογο και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Κυρίως στην Ομοσπονδία που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω τις εγκαταστάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου» ανέφερε ο παίκτης, ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε στην Άρσεναλ.

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Περίμενα και ήλπιζα να κάνουμε αυτή τη μεταγραφή και ένοιωσα φανταστικά όταν έμαθα τα καλά νέα. Θυμάμαι όταν τον πρωτοείδα να παίζει διά ζώσης, στη Ντόρτμουντ το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταχύτητα, η τεχνική και η γενικότερη συμπεριφορά του στο γήπεδο ήταν πρωτοφανή για τόσο νεαρό παίκτη. Θυμάμαι ένα απίστευτο τάκλιν στον Μχιταριάν, όταν έσωσε σίγουρο γκολ.

Από τότε τον παρακολουθώ και όταν έμαθα ότι υπάρχει περίπτωση να τον αποκτήσουμε, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Δεν ήταν εύκολη η απόφασή του, αλλά νομίζω ότι ήταν η σωστή. Τον καλωσορίζω στην οικογένεια της Λίβερπουλ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης